Cash pooling a jeho efekty pre banku a podnik - Medveď, Jozef
Vymedzenie pojmu cash pooling. Druhy cash poolingu z rôznych hľadísk a ich charakteristika. Príklad formy reálneho cash poolingu. Efekty cash poolingu pre banku a pre podnik.