Fiškálna vyrovnanosť rozpočtu na podporu hospodárskeho rastu - Hölcz, Róbert
Deficit verejných financií a opatrenia v menovej politike eurozóny. Európska centrálna banka a základná úroková sadzba. Dlhy Grécka voči ostatným členom Únie. Program stability Slovenska na roky 2009-2012. Záujem investorov o podnikanie na Slovensku. Domáci spotrebiteľský dopyt.