Hospodárske opatrenia vlády podľa volebného marketingu - Hölcz, Róbert
Nástroje fiškálnej a menovej politiky v rámci hospodárskeho mechanizmu. Rozpočtový deficit a nezamestnanosť. Opatrenia na vyvedenie našej ekonomiky z krízy. Zaujímavé témy volebných programov. Investovanie do budovania domácej infraštruktúry. Alternatívne zmeny hospodárskej politiky.