Inovácie v metropolitných regiónoch - Šipikal, Miroslav, 1976-
Analýza základnej charakteristiky metropolitných regiónov z pohľadu tvorby a šírenia inovácií. Faktory a podmienky, ktoré túto tvorbu a šírenie podporujú. Základné typy metropolitných funkcií a rozsah ich činností. Charakteristika metropolitných regiónov z pohľadu inovačného potenciálu.