Likvidácia archivovaných dokladov - Dobšovič, Dušan
Informácie o tom, ktoré právne predpisy upravujú problematiku vyraďovania archívnych dokumentov, čo je nutné sledovať z hľadiska správy registratúry v súvislosti s osobitnými právnymi predpismi a taktiež aké povinnosti vyplývajú pôvodcovi registratúry.