Zákon o ochrane spotrebiteľa - novela - Kolembus, Anton
Zákonom č. 575/2009 Z.z. boli novelizované tri zákony - Občiansky zákonník, Občiansky súdny poriadok a zákon č. 250/2007 Z.z. o ochrane spotrebiteľa. Ciele právnej úpravy.