Porušenie pracovnej disciplíny, peňažné sankcie - Bedlovičová, Danica
Konkretizácia výpovedného dôvodu pre porušenie pracovnej disciplíny môže byť rôzna, ale musí byť uvedená vždy tak, aby zamestnancovi bolo zrejmé, ktoré porušenie pracovnej disciplíny sa mu vytýka a čo je teda dôvodom zrušenia pracovného pomeru.