Verejné obstarávanie - novelizácia zákona - Lörinc, Drahoslav
Novela zákona č. 25/2006 Z.z. o verejnom obstarávaní (VO) v znení zákona č. 503/2009 Z.z. Oblasť riešenia novely zákona o VO. Proces novelizácie zákona. Súčasná podoba zákona o VO. Na rade sú ďalšie legislatívne úpravy zákona o VO. Finančné limity. Komunikácia vo verejnom obstarávaní. Kritériá na vyhodnotenie ponúk. Zábezpeka.