Strategické hry hráčov v kapitalizačnom pilieri - Virdzek, Tomáš
Politická ekonómia reformy penzijných systémov. Strategická hra s dvoma dominantnými hráčmi kapitalizačného piliera penzijného systému v SR. Strategická hra po vstupe tretieho hráča. Legislatívne a technické možnosti aktívnej správy úspor v kapitalizačnom piliery. Investičné stratégie hráča v kapitalizačnom piliery. Strategické rozhodovanie sporiteľa o výbere piliera. Odporúčané stratégie pre sporiteľa.