Konflikt náš každodenný - Kopčíková, Mária
Konflikty na pracovisku, príčiny pracovných konfliktov. Dlhodobé konflikty. Stratégie riešenia konfliktov. Vyjednávanie, spôsoby vyjednávania. Základné rozdiely medzi spoluprácou a súperením.