Model uzavretia prvého manželstva - Cicáková, Kristína
Stochastické modelovanie sobášnosti slobodných. Model uzavretia prvého manželstva slobodnej ženy, v ktorom sledovaná osoba podlieha dvom rizikám, riziku uzavretia prvého manželstva a riziku úmrtia. Sobášne tabuľky.