Rozpočtové pravidlá - novela zákona - Konvalinková, Iveta
Zákon č. 523/2004 Z.z. o rozpočtových pravidlách verejnej správy... a novela zákona č. 266/2009 Z.z. Novela má 4 body. Kontrola projektu. Dôvody kontroly projektu. Administratívna kontrola. Základné pravidlá vykonávania administratívnej kontroly. Výkon kontroly na mieste. Správy z kontrol.