Personálny rozvoj lídrov vo firmách - Jamnický, Peter
Zabezpečenie trvalého rastu organizácií v súčasných podmienkach. Koncepcia rozvoja ľudských zdrojov ako nástroj podpory rozvíjania lídrovských schopností. Stratégia zvyšovania kvalifikácie a pracovná kariéra. Kompetencie a mravný kódex človeka v riadiacej funkcii.