Transformačné kroky v zdravotnom poistení a analýza zdravotnej starostlivosti v Slovenskej republike - Mojžišová, Elena
Hlavné transformačné kroky v zdravotnom poistení v SR. Zabezpečenie zdravotnej starostlivosti. Hlavné ciele reformy. Vyhodnotenie dávok a príspevkov.