Kredibilný odhad priemernej škody prostredníctvom Bühlmannovho-Straubovho modelu - Šoltés, Erik, 1974-
Kreditný odhad priemernej výšky poistných škôd a jeho aplikácia v havarijnom poistení motorových voziediel.