Použitie Boxovej-Jenkinsovej metodológie na analýzu vývoja vývozu výrobkov a služieb zo Slovenskej republiky - Ďurka, Peter
Skúmanie časového radu vývozu výrobkov a služieb zo Slovenskej republiky za roky 1995 až 2008.