Neformálne siete v podmienkach Slovenskej republiky podľa prístupu Fabia Sabatiniho - Koľveková, Gabriela
Súvislosť neformálnych sieti, sociálneho kapitálu s vývojom verejno-súkromných partnerstiev. Konkrétne hodnoty, ktoré merajú jednu zložku sociálneho kapitálu, a to neformálne siete. Ďalšie tri zložky sociálneho kapitálu. Formálne a neformálne siete. Výsledky F. Sabatiniho, uznávaného ekonóma.