Problémy hodnotenia nákladovosti outsourcingu v ozbrojených silách SR - Jirásková, Soňa
Analýza motívov a faktorov vedúcich k realizácii outsourcingu v ozbrojených silách. Problém posudzovania nákladovosti outsourcovaných služieb v ozbrojených silách SR.