Podnikové financie - Ďuricová, Radoslava
Problematika podnikových financií. Interné a externé zdroje financovania. Využívanie voľných finančných prostriedkov na obnovu majetku podniku a jeho rozšírenie. Charakteristika podnikových financií. Osobitné formy úverov.