Hospodárenie s majetkom miest a obcí - Kašiar, Ján
Prehľad právnych noriem, ktoré súvisia s majetkom obcí. Vznik vlastníctva miest a obcí a ich majetkové postavenie. Vlastníctvo miest a obcí. Hospodárenie s majetkom obce. Zásady hospodárenia s majetkom obce. Prevod vlastníctva. Prílohy.