Softvérová podpora a jej efektívnosť vo vyučovaní matematických predmetov na EU - Simonka, Zsolt, 1974-
Pohľad na aktuálne využívanú softvérovú podporu vo vyučovaní matematických predmetov na Katedre matematiky Ekonomickej univerzity v Bratislave. Stručná charakteristika programových balíkov.