Štátna pomoc na investície v poľnohospodárstve
Právny základ poskytovania pomoci. Štátna pomoc. Príjemca pomoci. Forma pomoci. Podmienky poskytnutia pomoci. Pomoc poskytnutá chovateľovi alebo pestovateľovi. Na aké účely sa môže pomoc poskytovať. Predloženie projektu.