[Ekonometrické modelovanie s aplikáciami] - Szomolányi, Karol, 1976-
Recenzia na knihu, ktorá ako celok ponúka systematicky a zrozumiteľne podaný prehľad základných metód ekonometrie využívaných pre rôzne typy modelov a aplikovaných na rozsiahlom množstve úloh s reálnymi údajmi a tým predstavuje vyvážený vzťah medzi teoretickým výkladom a aplikáciami.