16. Medzinárodný slovensko-poľsko-ukrajinský vedecký seminár - Sodomová, Eva
V Kučišdorfskej doline pri Pezinku sa 27.10-30.10 2009 uskutočnil 16. medzinárodný slovensko-poľsko-ukrajinský vedecký seminár pod názvom "Štatistické metódy v sociálno-ekonomických analýzach". Informácia o cieľoch vedeckého seminára.