Štatistika cenných papierov - Eder, Tomáš
Štatistika vydaných cenných papierov ako dôležitá súčasť menovej a finančnej analýzy. Vďaka zostavovania komplexnej štatistiky cenných papierov chcú najvýznamnejšie medzinárodné finančné inštitúcie predchádzať podobným krízam v budúcnosti.