Štatistika štvrťročných finančných účtov v Slovenskej republike - Seman, Ján
Štvrťročné finančné účty sú neoddeliteľnou súčasťou Európskeho systému národných účtov ESA 95. Ich hlavná úloha a význam. Zdroje údajov na zostavovanie ŠFÚ. Proces zostavovania ŠFÚ.