Zachráňte vašu firmu - prestaňte znižovať náklady - Košturiak, Ján
Problémy podnikov v znižovaní nákladov. Rôzne triky pri znižovaní nákladov. Projekty zníženia nákladov, ktoré viedli k dlhodobým stratám. Systematické odstraňovanie plytvania a skutočné znižovanie nákladov. Práca krízového a strategického manažmentu. Zásady pri znižovaní nákladov.