Marketing v obchode s drahými kameňmi - Bocanová, Mária
Marketing v obchode s diamantami. Použitie značky v obchode s diamantami. Zverejňovanie cien diamantov. Obchodovanie s certifikovanými diamantami. Investičné diamanty. Výhody a nevýhody diamantovej investície. Vývoj diamantového trhu v posledných rokoch. Zákonný rámec obchodovania s diamantami. Slovenský gemologický inštitút. Kimberleyský proces.