Integrácia tacitných a explicitných znalostí v strategickom riadení ľudských zdrojov - Hvizdová, Eva, ml
Strategické riadenie ľudských zdrojov v súčasnosti. Tacitné znalosti. Odlišné ponímanie tímu a komunity. Explicitné znalosti.