Vymožiteľnosť práva a zodpovednosť za škodu v obchodnom práve - Chochúlová, Lenka, 1983-
Predpoklady zodpovednosti za škodu a ich dokazovanie. Náhrady škody a zmluvná pokuta. Vplyv zjednotenia Obchodného a Občianskeho zákonníka na vymožiteľnosť práva na náhradu škody.