Zahraničnoobchodné vzťahy medzi Slovenskom a Čínou a ich ďalšie perspektívy - Kašťáková, Elena, 1974-
Zmluvná základňa obchodnej spolupráce medzi EÚ a Čínou ako základ vzájomných slovensko-čínských vzťahov. Zahraničnoobchodné opatrenia vývozu a dovozu z Číny. Dovozné tarifné nástroje. Netradičné nástroje dovozu. Vývozné opatrenia. Perspektívne oblasti vzájomnej spolupráce.