Požiadavky na analýzu nákladov na kvalitu z pohľadu súboru noriem STN EN ISO 9000 - Krnáčová, Paulína, 1983-
Všeobecné požiadavky na systém manažérstva kvality. Požiadavky na analýzu finančných zdrojov v systéme manažérstva kvality