K aktuálnym otázkam zásad a metód vedeckej práce vysokej školy obchodnovedného zamerania - Michalová, Valéria
Prezentácia základného rámca pravidiel vedeckej práce (správnej vedeckej praxe), zásad a podmienok platných pre výskumných pracovníkov v EÚ, ako východisko vedeckej prípravy na všetkých stupňoch vysokoškolského vzdelávania.