Slovenské podniky v kontexte EÚ - výsledky prieskumu II. Zmeny po vstupe SR do EÚ - Vokounová, Dana, 1962-
Výsledky prieskumu -Zmeny po vstupe SR do EÚ. Pozitívne a negatívne zmeny. Nové obmedzenia v súvislosti s reguláciami v EÚ. Silné a slabé stránky slovenských podnikov.