Osobitosti a cieľové subjekty späté s procesom budovania corporate identity nefiremných subjektov - Zorkóciová, Otília, 1954-
Pojem identita. Regionálna (sidelná), lokálna identita ako forma kolektívnej identity. Špecifiká budovania regional identity. Regional identity mix regiónu ako analógia corporate identity mixu firiem. Corporate design. Corporate culture. Corporate communication. Corporate image. Corporate behaviour.