Teoreticko-metodologické aspekty boja s hospodárskou kriminalitou - Kabát, Ladislav
Celosvetové ekonomické prostredie a finančná kríza. Výskyt podvodov, prípadne pokusov o podvodné konanie. Nové prístupy k odhaľovaniu podvodov. Aplikácia Benfordovho zákona. Identifikácia a eliminácia podvodného konania v hospodárskej oblasti. Spoločenské a finančné straty.