Relatívne ohodnotenie bánk v rámci Európskej únie - Jablonka, Michal
Ohodnotenia komerčných bánk v rámci Európskej únie prostredníctvom porovnania (value deriverov). Ukazovatele price-to-book ratio a P/E ratio na báze zisku položkami (IBXO). Referenčné portfólio obsahujúce len spoločnosti z rovnakej geografie. Trhové ocenie komerčných bánk. Determinant hodnoty veľkosti banky.