O čom hovoria princípy správy a riadenia spoločnosti - Čavojský, Peter
Príspevok nadväzuje na predchádzajúci článok o prvých troch princípoch Správy a riadenia spoločnosti, štvrtým a piatym princípom. Zverejňovanie informácií a transparentnosť. Zodpovednosť orgánov spoločnosti.