Vplyv ekonomickej recesie na štruktúrne zmeny zamestnanosti na Slovensku - Morvay, Karol, 1973-
Vplyv globálnej recesie na trh práce. Expanzia samozamestnávania v skorej fáze recesie. Štruktúrny posun v prospech vysokovzdelanej pracovnej sily. Rozdielny vplyv recesie v závislosti od stupňa vzdelania.