Výdavky na pracovné, sociálne podmienky a starostlivosť o zdravie zamestnancov - Petrovická, Iveta
Dobrá atmosféra na pracovisku spojená s primeraným pracovným prostredím je základným predpokladom pre zvyšovanie efektívnosti práce zamestnanca. Vysoká úroveň sociálnych zariadení, hygiena pracoviska, bezpečnosť zamestnanca a jeho osobných vecí na pracovisku, vhodné stravovanie a vytváranie podmienok na celoživotné vzdelávanie by dnes mali byť úplnou samozrejmosťou.