Konkurenční pozice rozvojových zón v České republice:regionálně-ekonomický pohled - Kunc, Josef
Definovanie pojmu konkurencieschopnosť. Analýza a zhodnotenie konkurenčnej pozície vybraných rozvojových zón v Českej republike.