Genéza koncepcie good governance a jej kritické prehodnotenie v teoretickej perspektíve - Klimovský, Daniel
Pojem koncepcia good governance. Od tradičnej verejnej správy cez verejný manažment ku good governance. Tradičná verejná správa a jej kritika. Verejný manažment a nový verejný manažment. Koncepcia (good) governance a kritika jej obsahu.