Profesor Ľuboš Pástor na Ekonomickej univerzite v Bratislave - Péliová, Jana, 1976-
Informácia z prednášky Ľuboša Pástora na tému Poučenie z krízového vývoja, ktorú zorganizovala Ekonomická univerzita v Bratislave v spolupráci s Virtual Scientific Laboratories s podporou Nadácie Tatra banky.