Možnosti zvyšovania spoľahlivosti výukového interaktívneho kurzu a interaktívneho testu - Turňa, Ľubomír
Úskalia automatických elektronických interaktívnych kurzov. Potenciálna nutnosť zohľadnenia možného prejavu nemalej miery náhody pri ich realizácii.