Podpoistenie majetku, chyba, ktorá sa nevypláca - Vachálková, Ingrid
Problematika podpoistenia v oblasti priemyselného a majetkového poistenia. Vymedzenie pojmov: poistná suma, poistná hodnota, nová hodnota poistenej veci, časová hodnota poistenej veci. Správne stanovenie poistnej sumy a eliminácia rizika podpoistenia. Potreba aktualizácie poistnej zmluvy v súlade s vývojom spoločnosti.