Minimální mzda a trh práce - Lajtkepová, Eva
Dopad minimálnej mzdy na zamestnanosť a podniky. Legislatívna úprava minimálnej mzdy. Medzinárodné dokumenty upravujúce minimálne príjmové veličiny. Minimálna mzda v Českej republike. Minimálna mzda vo vybraných krajinách Európskej únie. Spojené štáty americké.