Evropa pod tíhou dluhů - Machala, Karel
Ekonomický problém väčšiny štátov sveta. Sumy a úroky z nahromadených dlhov. Problém Grécka a ďalších krajín Európskej únie. Stretnutie lídrov EÚ. Pomoc od štátov eurozóny. Dodržiavanie a porušovanie maástrichtských pravidiel. Zastavenie dlhovej špirály pomocou komplexnej úspornej reformy.