Pojem komunikácia a využitie metódy mentálnych máp na výskum u študentov - Mečiar, Tomáš
K pojmu "komunikácia", čo všetko odráža tento pojem. Výber a zdôvodnenie metód na získanie informácií o obsahovej integrite pojmu komunikácia. Interpretácia údajov vnímania obsahu pojmu komunikácia získaných metódou tvorby mentálnych máp. Ciele predmetu Komunikácia v manažmente, ktorý sa študuje na FPM EU v Bratislave.