Banky: zisky navzdory recesi - Heřmánek, Jaroslav
Banky na českom trhu vyprodukovali zisk napriek finančnej kríze. Manažéri rizikových portfólií sa usilovali o priazeň klientov. Rizikové aktíva bez asistencie protikrízovej finančnej pomoci. Primárne klientské vklady a bilančná aktivita. Obozretné posudzovanie kientských projektov. Efektivita úverovaného projektu.