Státní investiční fondy - významný institucionální investor globálních finančních trhů - Sedláček, Petr
Vznik štátnych investičných fondov. Vymedzenie a definícia štátnych investičných fondov. Ich postavenie v rámci štátnych inštitúcií. Veľkosť štátnych investičných fondov a ich prínos.